Σύμβουλος Δημόσιας Εικόνας
Colour Analyst and Personal Stylist

Γίνετε η του εαυτού σας!

Μέσα από μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων εξωτερικής ανάπτυξης σας δίνετε η ευκαιρία να προβάλλετε τα δυνατά σημεία στην εμφάνισή σας και να αποκτήσετε κύρος αποφεύγοντας να φορτώνετε με άχρηστα ρούχα την ντουλάπα σας και να αδειάζετε το πορτοφόλι σας ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων εξωτερικής αυτογνωσίας, ανακαλύπτετε ποια είναι τα χρώματα για τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουν φυσική συνέχεια με τον εαυτό σας και τον δείχνουν πιο ξεκούραστο, υγιή, λαμπερό και νέο.

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε μέρα και να επιλέγετε να φοράτε χρώματα και στυλ που σας κάνουν να φαίνεστε καταπληκτικοί.

Επιπλέον μαθαίνετε να προβάλετε τα δυνατά σας σημεία, βλέποντας τη ζωή και τον εαυτό σας πιο θετικά, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο και τους προσωπικούς σας στόχους.

Βοηθώ λοιπόν τους ανθρώπους και τις εταιρείες να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους δημιουργώντας μια μοναδική ταυτότητα, ξεκλειδώνοντας την αυτοπεποίθηση και υποστηρίζοντας την αυτο-ανάπτυξη.

Πληροφορίες

Τηλ.: 2314001739 ή 6980400993

E.: aristea.korkovelouprof@gmail.com

Ωράριο Εξυπηρέτησης

Δευτέρα / Παρασκευή 9π.μ. / 5μ.μ.

Σάββατο 10π.μ. / 6μ.μ.

© Copyright 2020 | AforColour.gr by Aristea Korkovelou. All rights reserved. Made with by Vasilis Kanaris

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Eat cookies Read More