Τι μαγιό να διαλέξετε φέτος το καλοκαίρι με βάση το σώμα σας!

από Αριστέα Κορκοβέλου, 26 Ιούν. 2020
26 Ιούν. 2020
0 Σχόλια
2403 Προβολές
Contents

Θέλετε να φοράτε ένα μαγιό το οποίο δε σέβεται το σώμα σας; Μάλλον όχι.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε μαγιό εκεί έξω! Μπικίνι, ολόσωμα, μονόχρωμα, πολύχρωμα, με σχέδια, με κοψίματα, floral, ψηλόμεσα, τριγωνάκια, strapless, με βολάν κ.α. Ποια είναι όμως η κατάλληλη επιλογή για το σωματότυπο μας και ποιό θα μας κολακεύει;

Το σωστό σχέδιο έχει τη δύναμη να σμιλέψει τις αναλογίες, να αναδείξει τα ωραιότερα σημεία του σώματός σου και να καλύψει επιμελώς εκείνα που σε προβληματίζουν.

Βρες ποιος είναι ο σωματότυπός σου. Αυτό είναι το  Α και το Ω για τη σωστή επιλογή του μαγιό σου.

Κοιτώντας γύρω σου σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και στο σχήμα του σώματος κάθε ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει διότι το κάθε σώμα είναι μοναδικό και ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του σωματότυπο.

Κάθε σώμα έχει διαφορετικό σχήμα ακόμα κι αν πάρουμε δύο ή τρεις γυναίκες που φοράνε το ίδιο μέγεθος – οπότε τελικά και οι ανάγκες είναι διαφορετικές.

Για να βρεις ποιος είναι ο δικός σου σωματότυπος, αρκεί να κοιταχτείς στον καθρέφτη, να παρατηρήσεις κάποια βασικά χαρακτηριστικά του σώματός σου και να τα συγκρίνεις με τα χαρακτηριστικά του κάθε σωματότυπου.

Για να ανακαλύψεις λοιπόν το δικό σου τύπο σώματος αρκεί να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις:

Σε ποιο μέρος του σώματος τείνεις να παίρνεις κιλά (πάνω, κάτω, παντού); Σε ποιες περιοχές παίρνεις βάρος (χέρια, πλάτη, κοιλιά, στήθος ή πόδια, γλουτοί, μηρός);

Επίσης εαν η περιφέρειά σου έχει 10 πόντους διαφορά από την μέση σου (κάτω από το στήθος) τότε το σώμα σου έχει σπαστή γεωμετρία. Δεν είναι δηλαδή σε αναλογία. Οπότε ή θα έχεις σώμα αχλάδι (η περιφέρεια μεγαλύτερη από τη μέση) ή θα έχεις σώμα μήλο (πιο μεγάλες πλάτες και στήθος σε σχέση με τη περιφέρεια).

Εαν πάλι έχεις διαφορά κάτω των 10 εκατοστών, το σώμα σου είναι σε αναλογία, οπότε μπορεί να είσαι στη κατηγορία της κλεψύθρας ή ορθογώνιο.

Όπως και να έχει, υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε κάθε τύπο σώματος. Πάμε λοιπόν να δούμε διαφορετικές περιπτώσεις και ποιά είναι τα ιδανικά μαγιό για κάθε τύπο σώματος.

Για τον πληθωρικό (με καμπύλες) σωματότυπο

Όταν λέμε με καμπύλες εννοούμε σε όλο το σώμα, δηλαδή με μεγάλο στήθος, γοφούς, μηρούς, τα πάντα, σαν την Kim Kardashian για παράδειγμα.

Aristea korkovelou, plus size model, image consultant and colour analyst at houseofcolour
Aristea korkovelou, plus size model, image consultant and colour analyst at houseofcolour
  • Αν θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου τότε οποιοδήποτε μπικίνι με καλή στήριξη για το στήθος σου είναι για σένα! Το κάτω μέρος είναι προτιμότερο να έχει κορδονάκι που δένει η φιογκάκι δεξιά και αριστερά και για να ρυθμίζεις εσύ που θέλεις να σου έρχεται χωρίς να σε πιέζει αλλά και για να καλύπτει τα παχάκια σε εκείνο το σημείο.
  • Αν ωστόσο δεν αισθάνεσαι άνετα να αναδείξεις τη ζουμερή σου σιλουέτα διάλεξε ένα ολόσωμο μαγιό με ενσωματωμένα ελαστικά τμήματα που σφίγγουν και σμιλεύουν την κοιλιά ή τη μέση.
  • Λεπτομέρειες όπως αμπίρ κόψιμο, διακοσμήσεις στο στήθος και ντραπαρίσματα τραβούν το βλέμμα στο πάνω μέρος του σώματος και εξισορροπούν τη φαρδιά περιφέρεια.
  • Οι διαγώνιες ή παχιές κάθετες ρίγες αδυνατίζουν επίσης τη σιλουέτα.
  • Ποιος είπε ότι μόνο τα σκούρα χρώματα κολακεύουν το σώμα μας; Ειδικά οι γυναίκες που φορούν plus size μαγιό, είναι προτιμότερο να αγοράσουν κομμάτια με φωτεινά χρώματα και γενικότερα με ότι τους φτιάχνει την διάθεση. Επιπλέον τα ασύμμετρα μαγιό και αυτά που έχουν πολλά χρώματα σε ρετρό στυλ είναι ιδανικά για εσάς.

Για τον petite σωματότυπο

  • Αν έχεις την τύχη να είσαι και αδύνατη, ένα μαγιό που ανεβαίνει ψηλά στους γοφούς θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε monokini με έναν ώμο και σε bikini το οποίο όμως δένει στον λαιμό.
  • Αν όμως θέλεις να κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλόλιγνο, το ολόσωμο μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις καθώς το ολόσωμο “επιμηκύνει” τη σιλουέτα, ενώ το μικροσκοπικό μπικίνι την “κόβει” στα δύο. Μπορείς άνετα να παίξεις και με μοντέρνα cut outs, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο “κορμάρα”.
  • Ρετρό μαγιό τριών τετάρτων. Άλλο ένα άκρως hot κομμάτι φέτος, φτιαγμένο για τα λεπτά κορίτσια. Το full σλιπ θα σας προσθέσει καμπύλες, ενώ το συνήθως ενισχυμένο σουτιέν του θα εμπλουτίζει το μπούστο σας δημιουργώντας όμορφες αναλογίες. Τέλειο για εσάς που έχετε βαρεθεί με τα ολόσωμα κάθε χρόνο.

Αν έχεις μικρό στήθος (Α, Β, C)

  • Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσεις το στήθος σου και να το κάνεις να φαίνεται πιο πλούσιο, είναι να βρεις κάποιο κομμάτι με κρόσσια, σούρα, βολάν, ντραπαρίσματα, σφηκοφωλιά, νερβίρ, πιέτες ή ακόμη και με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρασάκια στο επάνω μέρος.
  • Μπανέλες, βάτες και ενσωματωμένη ενίσχυση είναι τα γνωστά μυστικά όπλα που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το γενικό σχήμα του στήθους.
  • Τα μικρά/μεσαία μοτίβα (πουά, λουλούδια, καρό) ή απλικαρίσματα έχουν επίσης το επιθυμητό εφέ στην περιοχή του στήθους.
  • Δοκίμασε τα στράπλες με σφιγγοφωλιά. Ανάλογο εφέ παρουσιάζει και το παχύ terry cloth (πετσετέ) ύφασμα.
  • Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς το αγαπημένο σχήμα τριγωνάκι. Απλά αναζήτησε κάποιο με σουτιέν που είναι όλο φτιαγμένο από κρυφά ενισχυμένο υλικό.

Αν έχεις μεγάλο στήθος (D, E)

Αν είσαι από τις προικισμένες γυναίκες όσον αφορά το στήθος, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στο μαγιό σου είναι να μπορεί να το υποστηρίζει και κατά προτίμηση να έχει μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες. Το βασικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει το μαγιό σου είναι να παρέχει καλή στήριξη στο στήθος σου.

Είναι βασικό να βρεις ένα σουτιέν που εφαρμόζει σωστά. Αν είναι λίγο πιο μικρό και το στήθος ξεχειλίζει δε θα δώσει την εντύπωση που θέλεις.

  • Μην απορρίπτεις τα σουτιέν με μπανέλες ή μαξιλαράκια αποσπώμενα. Δοκίμασέ τα γιατί μπορούν να δώσουν ένα πιο ελεγχόμενο σχήμα στο στήθος σας.
  • Οι τιράντες είναι οι καλύτεροι φίλοι μας όταν θέλουμε να δείχνει το στήθος καλά στηριγμένο. Αν είναι αποσπώμενες ακόμα καλύτερα καθώς μπορείτε να τις φορέσετε χιαστεί για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη όταν κολυμπάτε.
  • Προσπάθησε να αποφύγεις τρύπες, δίχτυ και έντονα κοψίματα στο επάνω μέρος της μέσης ή κάτω από το στήθος. Καλό είναι επίσης να μην επιλέγεις κομμάτια με βολάν ή διάφορα διακοσμητικά στοιχεία στο επάνω μέρος, ώστε να μην εστιάζουν όλοι εκεί.
Aristea Korkovelou, Plus size model, Greece – Swisyut by https://e-xclusive.com/
  •  Όπως είναι λογικό τα τριγωνάκια με τα λεπτά κορδόνια δεν είναι ό,τι καλύτερο και βολικό γιατί δεν προσφέρουν επαρκή κάλυψη ή στήριξη και από το βάρος θα σας αφήσουν έντονα σημάδια.
  • Επίλεξε έντονα χρώματα ή ένα όμορφο μοτίβο και προσπάθησε να αποφύγεις το μαύρο και το άσπρο.
  • Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείς να βρεις μαγιό από διάφορα brands όπου έχουν την αρίθμηση όπως είναι στα σουτιέν. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς το cup και θα επιλέξεις το σωστό νούμερο που θα αγκαλιάζει σωστά την μέση σου, χωρίς να πετάει τυχόν παχάκια.

Αν έχεις κοιλίτσα

  • Ένα ολόσωμο με χαμηλό ντεκολτέ τραβά το βλέμμα στο στήθος και αποτελεί ιδανικό αντιπερισπασμό.
  • Ένα κρουαζέ ντραπάρισμα στο κέντρο ή το πλάι της μέσης αποτελεί το καλύτερο τρικ για να τονίσεις το σχήμα της μέσης και να την κάνεις να φαίνεται πιο λεπτή.
  • Ένα έντονο μοτίβο και έντονο χρώμα τραβάει το βλέμμα από την κοιλίτσα σας και δείχνετε άτομο με αυτοπεποίθηση!
  • Αν επιμένεις στην επιλογή του μπικίνι, είναι καλύτερο να επιλέξεις κάποιο σλιπ με κορδονάκια που μπορούν να ρυθμίζονται γύρω από την κοιλιά χωρίς να την πιέζουν αντιαισθητικά.

Αν έχεις ψηλό κορμό σε σχέση με τα πόδια

  • Οριζόντιες λεπτομέρειες όπως ρίγες, ζώνες, τσέπες, ντραπέ σπάνε τον κορμό και τον δείχνουν πιο συμμετρικό.
  • Τα tankini (σλιπ με τοπ σαν φανελάκια) και τα στράπλες σουτιέν κάνουν τον κορμό να φαίνεται κοντύτερος οπότε φέρνουν την ισορροπία στο σώμα σας.
  • Αν επιλέξεις ολόσωμο, προτίμησε κάποιο με αμπίρ κόψιμο ή κάποια διακοσμητική λεπτομέρεια κάτω από το στήθος που θα «κόβει» το ενιαίο ύφασμα που καλύπτει τον κορμό.
  • Απόφυγε τα μαγιό με ψηλό ντεκολτέ γιατί δίνουν έμφαση στο μήκος του κορμού.
  •  Για να τονίσεις τις αναλογίες και να κάνεις τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα, προτίμησε μαγιό που ανεβαίνουν ψηλά στους γοφούς.
  • Αν δεν θέλεις να δείχνεις ψηλή και άχαρη, διάλεξε ένα μπικίνι με έντονο V κόψιμο στον λαιμό, με ρίγες, ψηλό κόψιμο στα πόδια και αν έχουν διαφορετικά χρώματα ακόμα καλύτερα.

Σώμα “Αχλάδι”

Διαθέτεις στενή μέση και φαρδείς γοφούς με τους ώμους να δείχνουν στενότεροι από τη λεκάνη σου; Αυτό που ξεχωρίζει στο σώμα σου είναι ότι έχεις καμπύλες στους γοφούς, ενώ από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατη, όπως για παράδειγμα η Beyonce και η Jennifer Lopez.

Το κλειδί για να βρεις το τέλειο μαγιό είναι να φροντίσεις να επιλέξεις ένα κομμάτι που θα εξισορροπεί την εικόνα σου και θα σε καλύπτει περισσότερο από την μέση και κάτω.

  • Αν το σώμα σου έχει το σχήμα του αχλαδιού και θέλεις να το εξισορροπήσεις, ώστε να φαίνεται πιο ελκυστικό, διάλεξε  τανκίνι, μονοκίνι, αλλά και ολόσωμα τα οποία στο επάνω μέρος έχουν όμορφα prints.
  • Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Έτσι δεν θα πιέζεται η περιοχή και θα έχει ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Ανάδειξε τις καμπύλες σου, με ένα ολόσωμο μαγιό με έντονο ντεκολτέ ή ένα μπικίνι με εντυπωσιακό πάνω μέρος και ανοιχτόχρωμα χρώματα. Τονίζοντας τους ώμους πετυχαίνεις να φαίνεται το σώμα σου σε αναλογία και «καλύπτεις» το κάτω μέρος.
  • Οι πτυχές και οι γυαλιστερές λεπτομέρειες θα τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μέρος.
  • Προτίμησε ένα mix & match look – Mix & match μπικίνι (με εμπριμέ σουτιέν).
    Φτιαγμένο για τον μεσογειακό σωματότυπο-αχλάδι. Το εμπριμέ σουτιέν εμπλουτίζει το ντεκολτέ, ενώ το μονόχρωμο σλιπ δημιουργεί minimizing εφέ για γοφούς και γλουτούς.
  • Το βασικό λάθος που κάνουν όσες έχουν αυτόν τον σωματότυπο, είναι ότι επιλέγουν το κάτω μέρος να έχει φαρδύ ύφασμα στα πλαϊνά κάτι το οποίο τραβάει ακόμη περισσότερο την προσοχή εκεί. Δείξε πιο στενούς τους γοφούς σου επιλέγοντας σλιπάκια με λεπτά σχοινιά που δένουν στο πλάι.
  • Μη φοράς κλειστό ντεκολτέ.

Αν έχεις περιφέρεια

  • Αν έχετε περιφέρεια, αποφύγετε τα πολύ μεγάλα μαγιό στο κάτω μέρος θεωρώντας πως έτσι θα “κρύψετε” τις ατέλειες. Επιλέξτε κλασικά μεσσαίου κοψίματος μαγιό που δεν είναι σφιχτά στην περιφέρεια, σε μονόχρωμα ή διακριτικά σχέδια και χρώματα. 
  • Ένα ψηλό κόψιμο στους γοφούς, όχι όμως πιο πάνω από τη λεκάνη, θα βοηθήσει να δείξουν πιο αδύνατοι οι πληθωρικοί γοφοί.
  • Προσπάθησε να αποφεύγεις τα μαγιό με σλιπ-σορτσάκια γιατί θα κάνουν την περιφέρεια να φαίνεται μεγαλύτερη.
  • Δώσε έμφαση στο πάνω μέρος του μαγιό, τράβηξε την προσοχή εκεί με κεντήματα, ζωηρά μοτίβα, διακοσμήσεις κτλ.
  • Στο ίδιο πνεύμα ακολούθησε τη μόδα των mix & match μπικίνι συνδυάζοντας εμπριμέ σουτιέν με μονόχρωμα σλιπ.
  • Απόφυγε βολάν και μεγάλα μοτίβα στο κάτω σλιπάκι που θα τραβήξουν το βλέμμα και θα τονίζουν το επίμαχο σημείο.

Αν έχεις αθλητικό σωματότυπο ή «ορθογώνιο»

Αν έχετε αυτόν τον σωματότυπο, τότε το σώμα σας είναι ομοιόμορφο και αδύνατο, με γοφούς, μέση και μπούστο στο ίδιο μέγεθος. Μεγάλες πλάτες , μικρό στήθος, στενή λεκάνη. Για να ενισχύσετε τη θηλυκή σας εμφάνιση παίξτε με επιλογές όπως μαγιό με λεπτομέρειες.

Αναδείξτε τη γραμμωμένη σιλουέτα σας με μια μικροσκοπική επιλογή!

  • Το αθλητικό σώμα έχει ελάχιστες καμπύλες και είναι επάνω και κάτι σχεδόν στην ευθεία. Προφανώς και πρέπει να διαλέξεις ένα μαγιό που να τονίζει τις καμπύλες σου. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με τα μαγιό που έχουν έντονα prints, βολάν, διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και τα monokinis.
  • Για να φέρετε ισορροπία και να κάνετε το σώμα να δείχνει πιο θηλυκό επιλέξτε ένα μαγιό με κορδονάκι και έντονα χρώματα ή σχέδια και στο πάνω μέρος ένα στράπλες μαγιό ή ένα τριγωνικό μαγιό με ενίσχυση.
  • Εξίσου καλή επιλογή αποτελούν τα μπικίνι που το ένα από τα δύο κομμάτια έχει ρίγες και το κάτω μέρος έχει κορδονάκια στο πλάι.
  • Προτίμησε ολόσωμα μαγιό με κοψίματα στο πλάι (cut outs) που θα δημιουργήσουν την αίσθηση της πιο κοφτής μέσης.
  • Τα βολάν στα σουτιέν και ένα brazilian cut σλιπάκι θα βοηθήσουν να φαίνεται πιο θηλυκή και χυμώδης η σιλουέτα.
  • Ένα ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ και ψηλό κόψιμο στους γλουτούς θα ενισχύσει το εφέ καμπυλών.
  • Τα μπικίνι σε ρετρό στυλ με μπανέλες και σλιπάκια-σορτσάκια ενδείκνυνται για αυτές τις σιλουέτες αφού έχουν πολύ θηλυκό στυλ.

Σωματότυπο «μήλο»


Οι πλάτες σου είναι πιο φαρδιές σε σχέση με τους γοφούς σου που είναι πιο στενοί. Εδώ το σώμα χαρακτηρίζεται από την έλλειψη μέσης και συνήθως τα πιο αδύνατα πόδια. Έχεις κοιλίτσα, αναμφίβολα, αλλά και ένα ζευγάρι λεπτά-killer πόδια και αδύνατους γοφούς.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πρέπει να καλύψεις την κοιλιά φροντίζοντας ταυτόχρονα να αναδείξεις τα δυνατά «όπλα» σου.  Μείωσε την ένταση στους ώμους και στρέψε την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματος και στη μέση.

  • Σε bikini, το σλιπ πρέπει να είναι πιο φαρδύ ή διακοσμημένο με σχέδια.
  • Προσπάθησε να αποφύγεις τα σουτιέν που δένουν στο λαιμό, έχουν βολάν ή σχέδια. Οι τιράντες ώμου συγκρατούν το στήθος χωρίς να πιέζουν τους ώμους και την πλάτη.
  • Απόφυγε τα τανκίνι τοπ και το μικροσκοπικό σλιπ. Το στρογγυλεμένο ντεκολτέ και το boxer σου ταιριάζουν.
  • Το ολόσωμο είναι η καλύτερη επιλογή για την κοιλίτσα αφού είναι ολοφάνερο ότι θέλει να την καλύψει. Οι κάθετες ρίγες ή τα ντραπέ στην περιοχή της κοιλιάς αδυνατίζουν τον κορμό ακόμα περισσότερο.
  • Επίλεξε ανάμεσα σε ολόσωμο που ανεβαίνει πάνω από τους γοφούς ή σε ολόσωμο με πτυχώσεις στη μέση που την τονίζουν διακριτικά και αποσπούν την προσοχή από τους ώμους. Σου ταιριάζουν και τα μαγιό με ζώνη.
  • Ρετρό μαγιό τριών τετάρτων. Αλλο ένα άκρως hot κομμάτι φέτος. Τέλειο για τον σωματότυπο-μήλο, που θέλει να «μαζέψει» την κοιλίτσα και έχει βαρεθεί με τα ολόσωμα κάθε χρόνο.

Σώμα «κλεψύδρα»

Είστε από εκείνες με τονισμένη μέση, ζουμερό στήθος και θηλυκή περιφέρεια. Είναι το πλέον μεσογειακό σώμα γεμάτο καμπύλες. Σε αυτό το σώμα ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα και εξαρτάται πιο σημείο θέλετε να τονίσετε.

Καλό είναι να κρατάς ισορροπία και στο πάνω και στο κάτω μέρος καθώς ήδη το σώμα σου είναι σε αναλογία.

  • Όλα τα μπικίνι σας ταιριάζουν, αλλά αν θέλετε να αναδείξετε το σώμα σας στο έπακρο, επιλέξτε κάποιο σουτιέν μπαλκονέ ή κάποιο κόψιμο παλιάς κοπής τύπου pin up girls.
  • Σε bikini σου ταιριάζουν καλύτερα τα μονόχρωμα ή τα μικρά σχέδια. Αλλά φυσικά βάλε χρώμα!
  • Καλό είναι να αποφεύγεις το τετράγωνο ντεκολτέ, τα τανκίνι και τα μικροσκοπικά σλιπ (με κορδονάκια ή στρινγκ).
  • Σε ολόσωμο, απόφυγε τις ζώνες. Η καλύτερη επιλογή είναι μια διακόσμηση κάτω από το στήθος, αλλά φρόντισε να είναι μικρή.
  • Όσο περισσότερο γοφούς δείχνει ένα ολόσωμο, τόσο περισσότερο τονίζει τη μέση. Tα βαθιά κοψίματα στο στήθος επίσης δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό.
  • Μη φοράς ποτέ σουτιέν με στάμπες και απλό σλιπ. Ένα σουτιέν με στρογγυλεμένο ντεκολτέ τύπου V και μπανέλα θα ανασηκώσει το μικρό σου στήθος.
  • Οι ελαστικές φαρδιές λωρίδες που δένουν πίσω από το λαιμό είναι ιδανικές για το πλούσιο ντεκολτέ συνδυάζοντας επαρκή στήριξη και ελκυστική όψη.

Τώρα που γνωρίζεις τις ανάγκες σου και τα συν και τα πλην κάθε σχεδίου είσαι έτοιμη να διαλέξεις το καλύτερο μαγιό για το σωματότυπό σου!

Και μην ξεχνάτε, το βασικό είναι να αγαπήσετε το σώμα σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας περιορίσει ή να σας χαλάσει το Καλοκαίρι. Είμαστε όλες μοναδικά όμορφες!

Με αγάπη και πολύ χρώμα, Αριστέα Κορκόβελου

Aforcolour Mini About
Αριστέα Κορκόβελου
Σύμβουλος Δημόσιας Εικόνας
H Aριστέα Κορκόβελου, ως σύμβουλος της αγγλικής εταιρείας “House of Colour” και αντιπρόσωπός της στη Θεσσαλονίκη, μας μυεί μέσα από τα μοναδικά σεμινάριά της, στον κόσμο των χρωμάτων, της μόδας και του μακιγιάζ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε οι ίδιοι, στυλίστες του εαυτού μας...
Μάθε περισσότερα
Share

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =

Επικοινωνήστε μαζί μου

Αν αποφασίσατε να βελτιώσετε την ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μου και εγώ θα σας εκπαιδεύσω πως.

    Αποστολή

    Newsletter

    Subscribe to our Newsletter and learn more about fashion trends & smart tips.