Σεμινάριο Μακιγιάζ & Αρχές Περιποίησης

από Αριστέα Κορκοβέλου, 20 Ιούν. 2024
20 Ιούν. 2024
0 Σχόλια
561 Προβολές
Contents

Έχουμε μια έντονη καθημερινότητα: από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι πριν πέσουμε για ύπνο βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση, μπροστά από έναν υπολογιστή, ή εκτιθέμεθα στη ρύπανση της πόλης. Όλο αυτό μεταφράζεται σε κούραση για την επιδερμίδα μας. Όχι, όμως, αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα.

Η ομορφιά είναι ένας τομέας που απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μάλιστα η ηλικία που θα πρέπει να ξεκινήσει κάθε γυναίκα να προσέχει το δέρμα της, είναι σχεδόν από την εφηβεία. Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων καθαρισμού και περιποίησης και φυσικά του αντηλιακού, προστατεύουν το δέρμα και περιορίζουν τα σημάδια που θα αφήσει ο χρόνος επάνω του.

Γι’ αυτό και στο πρώτο σκέλος του σεμιναρίου μακιγιάζ, συζητάμε σχετικά με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου (Χειμώνα και Καλοκαίρι) και όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς (και να κάνει) από το πρωί που ξυπνά μέχρι και να πέσει για ύπνο!

Αριστέα Κορκόβελου Tips Μακιγιάζω Προσώπου

Το επόμενο στάδιο αφορά το μακιγιάζ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη, που θέλουν να μάθουν “step by step” τα μυστικά του μακιγιάζ.

Θα μάθεις πολλά χρήσιμα tips, συμβουλές και τεχνικές για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου σαν ειδικός.

Αφού ανακαλύψεις την χρωματική παλέτα που σου ταιριάζει μέσω του σεμιναρίου χρωματικής ανάλυσης, θα μάθεις να συνδυάζεις τις σκιές, να βάφεσαι σωστά ανά περίσταση, να τονίζεις σωστά τα χαρακτηριστικά σου, να τοποθετείς σωστά κραγιόν και highlighter, πετυχαίνοντας να είσαι λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας!

Houseofcolour Hoc Before After
Houseofcolour Hoc Before After Blonde

Είσαι έτοιμη να λάμψεις;

Επικοινώνησε μαζί μου και κλείσε ραντεβού τώρα.

Aforcolour Mini About
Αριστέα Κορκόβελου
Σύμβουλος Δημόσιας Εικόνας
H Aριστέα Κορκόβελου, ως σύμβουλος της αγγλικής εταιρείας “House of Colour” και αντιπρόσωπός της στη Θεσσαλονίκη, μας μυεί μέσα από τα μοναδικά σεμινάριά της, στον κόσμο των χρωμάτων, της μόδας και του μακιγιάζ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε οι ίδιοι, στυλίστες του εαυτού μας...
Μάθε περισσότερα
Share

Επικοινωνήστε μαζί μου

Αν αποφασίσατε να βελτιώσετε την ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μου και εγώ θα σας εκπαιδεύσω πως.

    Αποστολή

    Newsletter

    Subscribe to our Newsletter and learn more about fashion trends & smart tips.