Σεμινάριο Χρωματικής Διάγνωσης

Σεμινάριο Χρωματικής Διάγνωσης

από Αριστέα Κορκοβέλου
20 Ιούν. 2024
0 Σχόλια
6853 Προβολές

Γνωρίζατε ότι τα χρώματα είναι υπεύθυνα για πάνω από το 60% των πρώτων εντυπώσεων που δημιουργούνται όταν μας αντικρίζει κάποιος;

Unnamed 1

Η Θεωρία των Χρωμάτων

Το σεμινάριο χρωματικής ανάλυσης αποτελεί μια εναρκτήρια εξερεύνηση στον χρωματικό κόσμο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διάγνωση που διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Μέσα από τη θεωρία των χρωμάτων και την επίδρασή τους στην καθημερινότητά μας, εξερευνούμε πώς μπορούμε να εντάξουμε τα χρώματα στη ζωή μας με αρμονία και στυλ.

Unnamed 5

Ανακάλυψε τα Χρώματα που Ταιριάζουν στην Επιδερμίδα σου

Σε αυτό το σεμινάριο, ξεκινώντας από την επιρροή των χρωμάτων στην ψυχολογία και το στυλ ζωής μας, ανακαλύπτουμε ποια χρώματα αντιπροσωπεύουν τον υποτόνο της επιδερμίδας μας και πώς μπορούν να ενισχύσουν την εμφάνισή μας με αρμονικούς συνδυασμούς. Μέσα από μια προσεκτική ανάλυση, αναδεικνύουμε τη χρωματική εποχή που ανήκετε, προσφέροντας μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για την επιλογή των χρωμάτων σε ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά και μαλλιά.

Unnamed 6
Unnamed 2 1

Ψυχολογία και Χρωματική Ανάλυση

Στο σεμινάριο αυτό, μαθαίνετε πώς να αναγνωρίζετε αν έχετε ψυχρή ή ζεστή επιδερμίδα, και ποιες αποχρώσεις αναδεικνύουν καλύτερα τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Επίσης, αποκτάτε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς η ψυχολογία των χρωμάτων μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Ανακαλύπτετε πώς τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεσή σας, την αυτοπεποίθηση και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας παρουσία και να δημιουργήσετε θετικές πρώτες εντυπώσεις.

Unnamed 4
Unnamed 8

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο χρωματικής ανάλυσης, δεν αποκτάτε μόνο γνώσεις για το πώς να ντύνεστε καλύτερα, αλλά μαθαίνετε και πώς να ενσωματώνετε τα χρώματα στην καθημερινότητά σας με τρόπους που βελτιώνουν την ψυχική σας ευεξία και ενισχύουν την ποιότητα ζωής σας. Εξερευνήστε τις ανεξερεύνητες δυνατότητες των χρωμάτων και δείτε πώς μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σας στην αναζήτηση της προσωπικής και επαγγελματικής σας επιτυχίας.

Πρακτικές Συμβουλές Μακιγιάζ

315648233 150338014079240 6146141223368911867 N
315556350 1318780618879611 4429494805810660730 N

Παρέχονται επίσης πρακτικές μακιγιάζ για να μάθετε πώς να διαλέγετε και να εφαρμόζετε τα χρώματα με ακρίβεια.

Λαμβάνετε υλικό τόσο σε τυπωμένη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες και παραδείγματα για πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων, καθώς και συμβουλές για το τι σας ταιριάζει και τι να επιλέγετε. Με αυτό το υλικό, μπορείτε να μάθετε πώς να ξεχωρίζετε τα χρώματα που αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας και να τα χρησιμοποιείτε με αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά σας.

Unnamed 3

Εμπνευστείτε και Συνδεθείτε

Στο τέλος της συνεδρίας, θα λάβετε ένα βιβλίο οδηγιών και ένα χρωματολόγιο με όλα τα υφάσματα, τα οποία θα λειτουργήσουν ως οδηγός στις μελλοντικές σας αγορές. Παρέχεται φωτογραφικό υλικό και mood boards στο Pinterest για έμπνευση, ενώ έχετε πρόσβαση σε ειδική ομάδα στο Viber για νέα tips και συμβουλές κάθε εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, εξοπλίζεστε με τη γνώση και τα εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό στυλ που αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητά σας και να αναδείξετε την εμφάνισή σας με αυτοπεποίθηση και στυλ.

Unnamed
Unnamed 7

Διαθέσιμες Συνεδρίες και Διάρκεια

Το σεμινάριο χρωματικής ανάλυσης προσφέρεται είτε με ατομικές συνεδρίες είτε με ομαδικές συνεδρίες για ομάδες από 2 έως 5 άτομα, τα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τις επιλογές σας και τον τύπο της συνεδρίας. Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας είναι περίπου 3 ώρες, ενώ εάν συμμετέχετε σε γκρουπ με φίλους ή φίλες, η διάρκεια του σεμιναρίου αυξάνεται περίπου κατά 1 ώρα για κάθε άτομο που προστίθεται στην ομάδα.


Σημαντική Σημείωση

Η χρωματική διάγνωση πραγματοποιείται μόνο από κοντά στον χώρο μας στη Θεσσαλονίκη.

Ατομικό Σεμινάριο

Διάρκεια

3 ώρες

Κόστος

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες

Άτομα

1

Ομαδικό Σεμινάριο

Διάρκεια

3~7 ώρες

Κόστος

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες

Άτομα

2~5

before-after-colour-analysis-aforcolour before-after-colour-analysis-aforcolour
colour-analysis-before-after-aforcolour colour-analysis-before-after-aforcolour
before-after-colour-analysis-aforcolour before-after-colour-analysis-aforcolour
before-after-colour-analysis-aforcolour before-after-colour-analysis-aforcolour

Σχετικό άρθρο

SHARE

FAQ

Ερωτήσεις / Απαντήσεις

Τι μαθαίνω στα σεμινάρια αυτά; Πόσες ώρες διαρκούν και πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν;

Πρόκειται για 1 σεμινάριο που σπάει σε 3 λόγω των πολλών ωρών.

Το πρώτο είναι το σεμινάριο χρωματικής ανάλυσης όπου βρίσκουμε τον τόνο της επιδερμίδας σας, τι χρώματα σας ταιριάζουν, πως να κάνετε τους συνδυασμούς και πως να δείχνετε αρμονική. Επίσης τι χρώματα ταιριάζουν σε εσάς σε αξεσουάρ (τσάντα, ζώνες, κοσμήματα, αξεσουάρ, κτλ), καλλυντικά και μαλλιά. Πρόκειται για μια διάγνωση που κρατά μια ζωή και γίνεται μια φορά. Φυσικά αφορά και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με χρώμα στην ζωή σας (σπίτι, διακόσμηση κτλ).

Το δεύτερο σεμινάριο είναι του προσωπικού στυλ. Σε αυτό συζητάμε για το τι είναι μόδα, τι σημαίνει στυλ, τι πρέπει να προσέχετε, πως να διαλέγετε σωστά τα ρούχα, τι παπούτσια σας ταιριάζουν με τι παντελόνια, τι είδους σακάκι/παλτό σας ταιριάζει κτλ..Βασιζόμαστε στο σώμα και την προσωπικότητά σας και αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από τις στυλίστριες. Για αυτό το λόγο κάνουμε και τεστ προσωπικότητας και έπειτα βρίσκουμε το δικό σας προσωπικό μοναδικό στυλ. Γιατί αυτό είναι το πιο βασικό κομμάτι: μας ενδιαφέρει να αποτυπώνετε το στυλ σας αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας. Μαθαίνουμε επίσης πως να κάνουμε budget, πως να δείχνουμε επιβλητικές, πως να ντυνόμαστε σωστά ανά περίσταση και πολλά άλλα.

Το τρίτο είναι το σεμινάριο μακιγιάζ, όπου συζητάμε για τη περιποίηση προσώπου και το πώς βαφόμαστε σωστά ανά περίσταση και με βάση το πρόσωπό μας. Αναδεικνύουμε δηλαδή σωστά και όμορφα τα χαρακτηριστικά μας και μαθαίνουμε πως να δείχνουμε λαμπερές κάθε ώρα της ημέρας! Αυτό γίνεται είτε με προσωπικό ραντεβού (ατομικές συνεδρίες), είτε εάν συμμετέχετε σε γκρουπ (από 2 έως 5 άτομα). Εάν έρθετε με φίλη/φίλες σας το σεμινάριο χρώματος διαρκεί περίπου 4-5 ώρες, εάν κάνετε ατομικό περίπου 3 ώρες. Το μακιγιάζ διαρκεί περίπου 3 ώρες και το στυλ είναι ημερήσιο (περίπου 8 ώρες) το οποίο μπορεί να γίνει και σπαστά σε 2 συνεδρίες.

Οι τιμές φυσικά διαμορφώνονται ανάλογα με το τι επιλέγετε εσείς. Αν θέλετε να λάβετε τον τιμοκατάλογο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στην φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω.

Πόσο μεγάλη σημασία έχει τελικά η εικόνα στις μέρες μας και τι μπορεί κανείς να κάνει, ώστε να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σιγουριά; Τι ρόλο παίζουν οι στυλιστικές μας επιλογές στη διαμόρφωση της εικόνας μας;

Τον μέγιστο ρόλο! Την πρώτη φορά που θα μας δει κάποιος χρειάζεται 60 δευτερόλεπτα για να σχηματίσει άποψη για εμάς και να αποφασίσει αν του αρέσουμε ή όχι. Αν θα μας κατατάξει στο θετικό ή στο αρνητικό ημισφαίριο. Σκεφτείτε τώρα όταν πηγαίνει κάποιος σε μία συνέντευξη και φοράει άσπρα ή μαύρα τι εικόνα δίνει. Το πρώτο 1.5 λεπτό είναι κρίσιμο, για το αν θα περάσουν κάπου καλά οι άνθρωποι ή όχι. Αν θα ταιριάξουν με κάποιον ή όχι. Οπότε το στυλ παίζει τεράστιο ρόλο.

Στον 12ο αιώνα πλήρωνε κανείς πρόστιμο για το ντύσιμό του. Ο Άγγλος βασιλιάς είχε θεσπίσει τους δικούς του κανόνες, για να ξεχωρίζει τις τάξεις, βάζοντας πρόστιμο σε όποιον δεν τους τηρούσε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη σημερινή βασιλική οικογένεια. Αν προσέξετε κανένα μέλος της δε φοράει ποτέ μαύρα. Είναι κανόνας! Θεωρούν ότι το μαύρο είναι το χρώμα του φτωχού. Και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να μοιάζουν έτσι…

Και μπορεί σήμερα να μην υπάρχει αστυνομία μόδας, αλλά θα βιώσουμε μία απόρριψη, ένα όχι επειδή ίσως δεν πήγαμε σωστά ντυμένοι και επειδή δεν υποστηρίξαμε την προσωπικότητά μας. Έχω πολλούς πελάτες που αρχικά άνοιγαν την ντουλάπα τους και δεν έβρισκαν τίποτα να βάλουν, άλλοι που δεν κοιτούσαν καν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και σήμερα όχι μόνο έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση αλλά και σημαντικές επαγγελματικές θέσεις.

Αν μπορούσες να μας δώσεις μία μόνο συμβουλή, ποια θα επέλεγες;

Η ομορφιά δεν έχει νούμερο ή μέγεθος και η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που αφορά όλες και όλους. Έχουμε την επιλογή να πούμε στον εαυτό μας κάτι διαφορετικό. Γιατί αυτό που βλέπουμε εμείς και πιστεύουμε για εμάς, είναι κι αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε εμάς! Αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αντικατοπτρίζεται και έξω μας. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, το πώς νιώθουμε εμείς για τον εαυτό μας. Η αυτοπεποίθηση έχει ένα δυνατό χαρακτηριστικό. Αναβλύζει και μεταδίδεται στους γύρω σου. Όλοι το αντιλαμβάνονται, το θαυμάζουν και με ένα μαγικό τρόπο τους έλκει κοντά σου.

Όλα αυτά τα χρόνια όμως που πέρασα με το να μισώ το σώμα μου με έκαναν να είμαι αυτό που είμαι τώρα. Σύμβουλος δημόσιας εικόνας και plus size μοντέλο. Αλλάζοντας λοιπόν οπτική γωνία, άλλαξα και τη σχέση μου με τον εαυτό μου και βρήκα όχι έναν αλλά δεκάδες λόγους για να αγαπήσω τελικά το σώμα μου για αυτό ακριβώς που είναι. Και μαντέψτε τι έγινε μόλις έμαθα να αγαπώ το σώμα μου όπως ακριβώς είναι: τότε και οι άλλοι το έκαναν!

“Εάν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα ανοίξεις τον δρόμο και στους άλλους να το κάνουν.”

Ο στόχος και η αποστολή μου όταν δημιούργησα αυτό το blog, είναι να επηρεάσω τις ζωές ανθρώπων μέσω της μόδας, εμπνέοντας τους να αισθάνονται άνετα στο δικό τους σώμα, δίνοντας τους το θάρρος να φοράνε ότι αγαπάνε. Όταν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι εύκολο να πέσετε στη συνήθεια να φοράτε πράγματα που κρύβουν το σώμα σας. Ενώ είναι σοφό να ντυθείτε ακολουθώντας το σχήμα σας, χωρίς να αποφεύγετε να φοράτε ρούχα που σας αρέσουν και να σας κάνουν να αισθάνεστε καλά.

Μπορούν να γίνουν και διαδικτυακά τα σεμινάρια;

Η χρωματική διάγνωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο δια ζώσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας AFORCOLOUR, στην Θεσσαλονίκη, 28ης Οκτωβρίου 39. Τα σεμινάρια styling και περιποίησης μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά. Βρείτε το κατάστημά μας στο Google maps

Επικοινωνήστε μαζί μου

Αν αποφασίσατε να βελτιώσετε την ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μου και εγώ θα σας εκπαιδεύσω πως.

    Αποστολή

    Newsletter

    Subscribe to our Newsletter and learn more about fashion trends & smart tips.