Σεμινάριο Developing Personal Style

από Αριστέα Κορκοβέλου, 5 Οκτ. 2020
5 Οκτ. 2020
0 Σχόλια
1526 Προβολές
Contents

Έχετε αγοράσει ποτέ κάτι μόνο και μόνο για να αποφασίσετε πολύ γρήγορα ότι δεν σας αρέσει; Ή ίσως αρχίζει και χαλάει σύντομα αφού το αγοράσετε; Αισθάνεστε ότι πολλά από τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στη μόδα ή στο στυλ σας;

Ή έχετε βρει ποτέ μια τρελά καλή συμφωνία σε ένα είδος ρούχων και το αγοράσατε μόνο και μόνο γιατί ήταν πολύ οικονομικό; Φοράτε τα ίδια και τα ίδια; Δεν χρησιμοποιείτε όλα σας τα ρούχα; Αγοράζετε συνέχεια ίδιο στυλ ρούχων;

Γιατί αγαπάτε μερικά από τα ρούχα σας και δεν φοράτε ποτέ άλλα; Οι στατιστικές έχουν δείξει ότι φοράμε το 15% των ρούχων μας το 85% του χρόνου. Η House of Colour μπορεί να σας βοηθήσει να το αλλάξετε αυτό.

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει οδηγίες σχετικά με τα είδη ένδυσης που θα λειτουργούν καλύτερα για ΕΣΑΣ για το υπόλοιπο της ζωής σας, ανεξάρτητα από το τι προτείνει η μόδα. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ, μοτίβα και υφές για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το προσωπικό σας στυλ.

Μια συνεδρία ΧΡΩΜΑΤΟΣ και ΣΤΥΛ με έναν σύμβουλο της House of Colour θα σας δώσει τα κομμάτια του παζλ για να ξεκλειδώσετε τα μυστήρια της ντουλάπας σας. Πως;

Χρησιμοποιώντας τα βασικά αρχέτυπα του Carl Jung, θα ανακαλύψουμε με βάση την αρχιτεκτονική του σώματός σας ποιο στυλ ρούχων θα φαίνεται φυσικά καλύτερο για εσάς.

Ταυτόχρονα όμως στο σεμινάριο Developing Personal Style της House of Colour, λαμβάνουμε υπόψιν μας την προσωπικότητά σας κάνοντας ένα τεστ προσωπικότητας βασιζμένο στη φιλοσοφία yin & yan.

Το ότι θα ανακαλύψουμε μαζί στοιχεία της προσωπικότητάς σας είναι και αυτό που κάνει μοναδικό το σεμινάριο, καθώς η αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας είναι μέρος της δημιουργίας μιας ντουλάπας που αντανακλά την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία, την εξουσία και την ομορφιά.

Επιπλέον θα αποκτήσετε γνώσεις που θα βελτιώσουν τον τρόπο που ντύνετε και ψωνίζετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Θα μάθετε τις αρχές της μόδας και του στυλ, πως να κάνετε προϋπολογισμό για να ψωνίζετε αποφεύγοντας τα ακριβά λάθη και τι είναι για εσάς διαχρονικό.

Πως να κάνετε συνδυασμούς, πως να διατηρείτε σωστά τα ρούχα σας, τι μήκοι και κλίμακες σας ταιριάζουν.

Τέλος ποιά είναι τα basic κομμάτια που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας αλλά και τις βασικές αρχές-κανόνες του επαγγελματικού ντυσίματος.

Μην ξεχνάτε: “τα ρούχα μας, επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά ακόμα περισσότερο επηρεάζουν εμάς τους ίδιους” επισημαίνει ο Rosenblum.

Είστε έτοιμοι;

Aforcolour Mini About
Αριστέα Κορκόβελου
Σύμβουλος Δημόσιας Εικόνας
H Aριστέα Κορκόβελου, ως σύμβουλος της αγγλικής εταιρείας “House of Colour” και αντιπρόσωπός της στη Θεσσαλονίκη, μας μυεί μέσα από τα μοναδικά σεμινάριά της, στον κόσμο των χρωμάτων, της μόδας και του μακιγιάζ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε οι ίδιοι, στυλίστες του εαυτού μας...
Μάθε περισσότερα
Share

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + eight =

Επικοινωνήστε μαζί μου

Αν αποφασίσατε να βελτιώσετε την ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μου και εγώ θα σας εκπαιδεύσω πως.

    Αποστολή

    Newsletter

    Subscribe to our Newsletter and learn more about fashion trends & smart tips.